Guide til at logge ind via Sundhed.dk
Guide Sundhed.dk

 

Bestil tid online

I Tidsbestillingen kan du bestille tid hos lægen eller sygeplejesken i klinikken.
Husk at tidsbestilling ikke er til akut behov for kontakt til klinikken.
I disse tilfælde skal du ringe til os i telefontiden på 45 87 16 02,

 Gå til tidsbestilling: Tidsbestilling - ikke aktiv endnu

Send enkle spørgsmål til din læge

Patientportalen kan benyttes til spørgsmål, som ikke haster. Patientportalen er en sikker måde at kommunikere med lægen eller sygeplejeske på, og kan benyttes på alle tider af døgnet.

 Gå til Ekonsultation: Skriv til lægen 

Anmod om fornyelse af dine recepter

På Patientportalen kan du også bestille receptfornyelse.
Du kan også bestille medicin i Appén
Medicinkortet

Gå til Ekonsultation/receptfornyelse : Bestil Medicin

 

Vanedannende medicin
Ordination og fornyelse af vanedannende medicin fortages kun ved personligt fremmøde i klinikken. Sundhedsstyrelsen har indskærpet, at ordination og fornyelse af recepter på vanedannende medicin skal ske ved personlig konsultation i klinikken og må ikke gøres pr. telefon eller via internettet. 

Derfor foregår al receptfornyelse af stærk smertestillende medicin, sovemedicin, beroligende medicin og ADHD medicin kun ved konsultation med personligfremmøde i klinikken. 

 

BEMÆRK venligst læs hele denne meddelelse igennem:

Når du er oprettet som bruger af klinikkens hjemmeside, du er på nu, så kan du skrive beskeder og lave receptfornyelser, beskeder læses ca hver halve time, hvis din besked drejer sig om noget AKUT, vil den blive besvaret indenfor 30 min el mindre. Skriv altid dit telefonnummer !
Beskeder og receptfornyelser behandles i prioriteret rækkefølge alt efter hvor akut henvendelsen er, ellers kan der gå op til 3-5 dage.
Det er vigtigt, at vi fortsat sikrer os at dit helbred er det bedst mulige, så du er bedst rustet mod alt også corona virus infektion.
Så ring akut ved brystsmerter, åndenød, syge børn, feber, ondt i maven, blærebetændelse, ondt i halsen, angst, psykisk skidt osv..
De regelmæssige kontroller af sygdom som astma, KOL, diabetes, psykisk sygdom, forhøjet blodtryk, hjertelidelser osv foregår stadigt og uændret.
Når du er oprettet vil vi være rigtig glade for at du skriver en besked om hvem din/jeres tidligere læge var, og at vi må indhente din/jeres journal/journaler fra denne med angivelse af alle cpr-numre i hustanden. Alternativt kan du kontakte din tidligere egen læge og bede om at få din journal sendt til os. Det sker næsten aldrig, at din/jeres tidligere journal/journaler automatisk overføres, selvom du har sat hak ved fluebenet i forbindelse med lægeskiftet. Så har vi journalen/journalerne klar, når du/I kommer hos os 1. gang. Husk at oprette hvert enkelt familiemedlem i husstanden separat.