Ny Patient
Velkommen til klinikken

Hvis du er ny patient hos os, så kan du med fordel bede din tidligere læge om at sende din journal til os, så den ligger parat, når du kommer her første gang. Det er desværre ikke tilstrækkeligt, at du ved lægeskiftet har sat et flueben ved, at din journal må videresendes til os.

Du kan også skrive en besked til os, hvor du fortæller, at vi gerne må indhente din journal fra din tidligere egen læge, som du også skal give os navn og adresse på. Det gælder også for din familie, hvis de er flyttet med til os.

Vi vil rigtig gerne have dit telefonnummer/dine telefonnumre, så det/dem må du meget gerne skrive til os i en besked som det første.

Husk du altid kan få en tid samme dag, hvis du er akut syg, har infektioner, ex hoster, har feber, eller hvis du er bange, ex har fundet en knude, der bekymrer dig, eller hvis du er psykisk skidt med ex angst eller depression. Du skriver det i en besked til os, så svarer vi dig akut/hurtigt. Husk altid at skrive dit telefonnummer i beskeden, da der kan være en vis forsinkelse i vores lægesystem. Så ringer vi til dig, ligeså snart vi ser din besked. Du kan selvfølgelig også ringe til os på 45 87 16 02.

Vi læser beskeder hver halve time dagen igennem og svarer akut på akutte henvendelse.