Telefontider og konsultationstider

Personlig henvendelse

Mandag-torsdag kl. 08.00-15.00, fredag kl. 08.00-11.00 er der åbent for personlig henvendelse.

Almindelig telefontid

Mandag: Kl. 08.30-10.00 og kl. 13.00-14.00

Tirsdag: Kl. 08.30-10.00 og kl. 13.00-14.00

Onsdag: Kl. 08.30-10.00

Torsdag: Kl. 08.30-10.00 og kl. 13.00-14.00

Fredag: Kl. 08.30-10.00

Tidsbestillinger, receptfornyelser og svar på simple prøver og undersøgelser er i disse tidsrum.

Akut telefon

Mandag til fredag kl. 08.00-16.00, hvor du ringer på 45 87 16 02. Vi træffes på akuttelefonen, som er forbeholdt akut sygdom eller behov for akut lægehjælp eller afbud, vi har konsultationer i disse tidsrum, så korte beskeder foretrækkes.

Vores frokostpause er mellem kl. 12.00-12.30.

____________________________________________________________________________________________________________________

KONSULTATIONER  

Konsultationstyper

Der er afsat 15 minutter til de fleste typer af konsultationer inklusive den tid, som lægen skal bruge på journalføring.
Akutte konsultationer er af kortere varighed, og der kan derfor ikke tages andre spørgsmål op end det akutte problem.

FYSISKE KONSULTATIONER OG SNART VIDEO-KONSULTATIONER (i løbet af januar 2024)

Skriv kort hvad det drejer sig om, så kan vi bedre forberede os til, du kommer og vurdere, om den nødvendige tid er sat af. Vi tilstræber kort ventetid på tid til konsultation

AFBUD: Hvis du bliver forhindret i at komme til en aftalt konsultation, så vær sød og melde afbud til klinikken, du kan enten skrive en besked til os eller ringe på vores akut tlf nummer, som oplyses på telefonsvareren. Det er rigtig vigtigt, at du melder afbud, hvis du ikke kan komme, for så kan tiden gives til en anden patient. 

Udeblivelser uden afbud giver/forlænger ventetid til at komme til lægen.

EMAIL-KONSULTATIONER: bruges til korte forespørgsler vedrørende sygdom, prøvesvar osv.. Det er ikke til længere dialoger eller til at stille andet end få spørgsmål i samme mail, der må du booke en tid til konsultation. Vi modtagter hver dag mange mails og det er derfor vigtigt, at du overvejer, om mail er velegnet til din problematik, eller om du måske hellere skal bestille en med det samme i stedet for. 

Henvisninger til speciallæger, undersøgelser, fysioterapi, psykologer osv., kan ikke bestilles ved mail. Alle henvisninger skal forudgået af en konsultation, så vi sammen kan lægge den bedste plan for udredning og behandling.

KONSULTATION

Det er indskærpet fra Sygesikringen fra 01.04.2011, at praktiserende læger kun må registrere en konsultation per dag.

Inden konsultationen bør du være opmærksom på, at vi meget gerne tager os af alle dine problemer, men helst et ad gangen. Vi skal nok nå igennem det hele. Hvis du har flere spørgsmål eller problemer, anbefales det derfor, at de vigtigste udvælges, så der kan være tid til en grundig behandling af disse indenfor den fastsatte tid.

Til behandling af de resterende spørgsmål eller problemer aftales en ny konsultationstid en anden dag.

Mange spørgsmål eller problemer kan klares ved en enkelt konsultation, ligeså mange spørgsmål eller problemer kan ikke klares ved en enkelt konsultation.

Det vigtigste grundlag indenfor al lægegerning er en grundig sygehistorie, det som patienten fortæller. Sammen med sygehistorien og den umiddelbare undersøgelse af dig som ex. lytte på dig med stetoskop ved hoste eller undersøge dit knæ ved knæproblemer, vil lægen derfra kunne bestemme, hvilke evt. yderligere undersøgelser af dig, der skal gøres, det kan være en blodprøve eller en henvisning til scanning af dit knæ.

Vi vil gerne gøre vores lægearbejde grundigt og hensigtsmæssigt, sådan at du får den optimale behandling.

____________________________________________________________________________________________________________________

Aftenkonsultation

Mandag er der aftenkonsultation til kl. 17.30.

Alle konsultationer foregår efter aftale.

Laboratoriet er åbent dagligt

Mandag-torsdag kl. 08.00-14.00 for blodprøver ud af huset, da sidste afhentning er før kl. 14.00. Fredag kl. 08.00-13.00.

Der bestilles tid til sygeplejersken her på hjemmesiden eller ved at ringe til klinikken

Sygebesøg

Lægen eller sygeplejesken kommer på sygebesøg, når patienten af helbredsmæssige medicinske årsager ikke har mulighed for at komme til konsultation.
Hvis sygdommen tillader det, vil det altid være bedst at komme i konsultationen, fordi undersøgelsesmuligheder og udstyr her, giver mulighed for en mere præcis undersøgelse og behandling.